Betting tips 15/2 | Oskarshamn – Almtuna: This bet sounds good

///Betting tips 15/2 | Oskarshamn – Almtuna: This bet sounds good

Betting tips 15/2 | Oskarshamn – Almtuna: This bet sounds good

Both teams have exactly same quantity of points and is positioned right under the playoff places. Oskarshamn goal stats is not good for this bet but I don’t think that will be a problem. The fact is that Almtuna have played over 4,5 goals in 16 of theres last 17 games. One other really interesting thing is the two last games against each other, 7-3 to Almtuna both times.

I find over 4,5 goals to 1,80x of ComeOn!

By | 2017-02-15T18:02:56+00:00 February 15th, 2017|HockeyAllsvenskan, Ice hockey|0 Comments

About the Author:

Har skrivit för speltips.se räkning sedan sajten startades upp, alltså sedan ett drygt år tillbaka. Jag är hittills nöjd med vad som levererats då de allra flesta månader slutat med ett rejält plusresultat och ett totalt träffsnitt på närmare 70%.

På återseende!

Leave A Comment